VOOR VRAGEN OF EEN AFSPRAAK BEL +31 6 511 313 06

ONS BEDRIJF

Speciale Reiniging

Diepte reiniging keukens

Overige activiteiten van ABD cleaning is het Specialistische Reiniging van (Groot) keukens ABD Cleaning Specialistische Reiniging is vakspecialist op het gebied van dieptereiniging. Dieptereiniging is een jaarlijkse, grondige reiniging van professionele keukens. Het is een noodzakelijke aanvulling op het dagelijkse schoonmaakonderhoud dat wordt uitgevoerd volgens het keukenhygiëneplan (HACCP-richtlijn). Dieptereiniging zorgt voor het wegnemen van opgehoopte vervuiling en vervuiling op moeilijk bereikbare plaatsen.

Dieptereiniging sanitair

Dieptereiniging sanitair door ABD Specialistische Reiniging

Zelfs bij een optimaal dagelijks onderhoud van sanitaire ruimten is het niet mogelijk de moeilijk bereikbare plaatsen goed te behandelen. Organische en anorganische afvalstoffen in fecaliën, urine en leidingwater zorgen daar voor een hardnekkige aanslag die niet alleen bacteriegroei kan veroorzaken maar op den duur ook een onaangename geur kan afgeven.

 

Dieptereiniging sanitair en ABD specialistische reiniging pakt bij dieptereiniging sanitair alle vervuiling gronding aan. We reinigen toiletten, urinoirs, wastafels douchecellen, baden en voetbaden op professionele wijze en desinfecteren alle installaties. Soms is het nodig diverse sanitaire voorzieningen als toiletpotten te demonteren. In andere gevallen is het voldoende om grondig eenmalig te reinigen zonder demontage.

 

Over Ons

Door de jaren heen profileert ABD Cleaning zich als een sterk en gespecialiseerd bedrijf binnen de schoonmaakbranche met vestigingen in Gemert en Nijmegen.

Contact

Adres: St. Annastraat 51

Tel. +31 (0)492 -35 15 50

Email: info@abdcleaning.nl

 

© 2019 Copyright by ABD Cleaning. All Rights Reserved.