VOOR VRAGEN OF EEN AFSPRAAK BEL +31 6 511 313 06

ONS BEDRIJF

Reiniging

ABD heeft een specifieke methode voor het reinigen van:

-Gevels

-Trespa

-Kunststof

-Damwanden

-Vloeren

-Tapijt

-Sneeuw en ijs opruimen

 

Weersinvloeden en vervuiling vormen een continue bedreiging voor gevelmaterialen. De specialisten van ABD Cleaning brengen alle gevels en bekledingen, maar ook kunstobjecten en vrijstaande muren weer in perfecte staat. Door renovatie wordt ook de aangetaste en doffe beglazing weer als nieuw. Met de nieuwste technieken worden vuil, aanslag en graffiti van de gevel verwijderd. Ruwe of poreuze materialen worden geïmpregneerd of voorzien van een vuil- of vochtwerende coating.

Gevelreiniging & glasrenovatie

 

Specialist in Vloerreiniging

 

Een mooie harde vloer kan een blikvanger in een gebouw zijn. Veel bedrijven prefereren een harde vloer boven tapijt vanwege de lange levensduur en de weerstand tegen vervuiling. Voor een harde vloer is dagelijks onderhoud niet voldoende. Voor het behoud van de vloer is een periodiek onderhoudsplan voor professionele vloerreiniging nodig waarin de extra onderhoudsbeurten staan. Deze variëren van schrobben van stenen vloeren tot en met strippen en conserveren van linoleumvloeren. ABD Specialistische Reiniging geeft graag advies over:

 

• Conserveren van linoleum, PVC en houten vloeren

• Kristalliseren van natuurstenen vloeren

• Schrobben van stenen vloeren

 

Advies en uitvoering juiste vloerreiniging

 

ABD Cleaning Specialistische Reiniging adviseert u over de mogelijkheden om tot het beste resultaat te komen. Uiteraard nemen wij ook de uitvoering van de vloerreiniging graag op ons. Onze praktijkervaring en het contact met verschillende vloerfabrikanten en -producenten garandeert een optimale werkwijze. Onderhoudsplannen maken wij op maat. Wij beschikken over jarenlange ervaring op het gebied van vloerreiniging van de meest uiteenlopende vloersoorten.

Tapijt- en meubelreiniging

 

Verzorgd tapijt en meubilair dragen bij aan de uitstraling van uw pand. Beperk slijtage door het onderhoud toe te vertrouwen aan onze schoonmaakkrachten. De Rotovac Powerhead reinigt uw tapijt grondig, zonder dat er residu achterblijft. Met de reinigingstool Hydro Kinetic worden bekledingsstoffen van meubelen diep gereinigd, met optimaal vormbehoud en een korte droogtijd. ABD Cleaning maakt graag een onderhoudsplan dat aansluit op uw wensen.

Sneeuw- en ijsruimen

 

Sneeuw en ijs voor uw deur en op de parkeerplaats vormen een gevaarlijke situatie voor uw collega's en gasten. Naast het risico op uitglijden en lichamelijk letsel, levert het veel ongemak. ABD Cleaning helpt u graag op een manier die bij u past. Van het leveren van strooizout tot een volledige garantie op een veilige ingang en parkeerplaats de hele winter door: ABD Cleaning regelt het voor u!

Over Ons

Door de jaren heen profileert ABD Cleaning zich als een sterk en gespecialiseerd bedrijf binnen de schoonmaakbranche met vestigingen in Gemert en Nijmegen.

Contact

Adres: St. Annastraat 51

Tel. +31 (0)492 -35 15 50

Email: info@abdcleaning.nl

 

© 2019 Copyright by ABD Cleaning. All Rights Reserved.